1/6/09

Unitat d'Aran/ ÈM EURÒPA. SOM EUROPA. SOMOS EUROPA


Èm Euròpa

Volem mès Euròpa, perqué volem mès Aran, ei a díder, mès país, mès politiques sociaus, ambientaus e d’accion rurau, mès politiques de supòrt ara economia des familhes, es persones e es empreses, mès politiques de proximitat en ua Euròpa governada pera gent de progrès.

Unitat d’Aran – PNA balhe supòrt ara candidatura deth PSC – PSOE entath Parlament europèu, perqué apostam pera Euròpa sociau. Non volem es politiques neoliberals que defenen partits coma eth PP e CiU, perqué aguestes mos an amiat entara crisi actuau e dèishen ara intempèrie ara majoria.

Ara mos calen accions entà refortilhar er Estat de benèster e era proteccion sociau, dinamizar era economia des territòris, aumentar es inversions en òbres publiques e corregir es desigualtats. Sonque Euròpa les pòt garantir.

Euròpa, coma Aran, depen de tu.


Pera Euròpa sociau

Coma demòstre Unitat d’Aran en govèrn deth Conselh Generau d’Aran, Euròpa ei era oportunitat entà constituir un espaci sanitari comun entre Aran e França, ei era oportunitat entà estretir es relacions transfronterères en miei ambient e educacion, ei era oportunitat entà somar esfòrci entre andús costats dera termièra ena promocion deth torisme e es naues tecnologies. Euròpa ei era oportunitat entà mielhorar es servicis publics e era administracion entàs ciutadans e ciutadanes.



Som Europa

Volem més Europa, perquè volem més Aran, és a dir, més país, més polítiques socials, ambientals i d’acció rural, més polítiques de suport a l’economia des les famílies, les persones i les empreses, més polítiques de proximitat en una Europa governada per la gent de progrés.

Unitat d’Aran – PNA dóna suport a la candidatura del PSC – PSOE al Parlament europeu, perquè apostem per l’Europa social. Non volem les polítiques neoliberals que defensen partits com el PP i CiU, perquè aquestes ens han portat a la crisi actual i deixen a la intempèrie la majoria.

Ara ens calen accions per reforçar l’Estat de benestar i la protecció social, dinamitzar l’economia dels territoris, augmentar les inversions en obres públiques i corregir les desigualtats. Només Europa pot garantir-les.

Europa, com Aran, depèn de tu.


Per l’Europa social

Com demostra Unitat d’Aran al govern del Conselh Generau d’Aran, Europa és l’oportunitat per constituir un espai sanitari comú entre Aran i França, és l’oportunitat per estretir les relacions transfrontereres en medi ambient i educació, és l’oportunitat per sumar esforços entre ambdós costats de la frontera en la promoció del turisme i les noves tecnologies. Europa és l’oportunitat per millorar els serveis públics i l’administració per als ciutadans i ciutadanes.




Somos Europa

Queremos más Europa, porque queremos más Aran, es decir, más país, más políticas sociales, ambientales y de acción rural, más políticas de apoyo a la economía de las familias, de las personas y de las empresas, más políticas de proximidad en una Europa gobernada por la gente de progreso.

Unitat d’Aran – PNA da su apoyo a la candidatura del PSC – PSOE al Parlamento europeo, porque apostamos por la Europa social. No queremos las políticas neoliberales que defienden partidos como el PP y CiU, porque éstas nos han conducido a la crisis actual y dejan a la intemperie a la mayoría.

Ahora necesitamos acciones para reforzar el Estado de bienestar y la protección social, dinamizar la economía de los territorios, aumentar las inversiones en obras públicas y corregir las desigualdades. Sólo Europa puede garantizarlas.

Europa, como Aran, depende de ti.


Por la Europa social

Como demuestra Unitat d’Aran en el gobierno del Conselh Generau d’Aran, Europa es la oportunidad para constituir un espacio sanitario común entre Aran y Francia, es la oportunidad para reforzar las relaciones transfronterizas en medio ambiente y educación, es la oportunidad para sumar esfuerzos entre ambos lados de la frontera en la promoción del turismo y las nuevas tecnologías. Europa es la oportunidad para mejorar los servicios públicos y la administración para los ciudadanos y ciudadanas.